Consument

Uw woning verduurzamen met Solar Energy Booster als basis.

Als consument wilt u natuurlijk een zorgeloze totaalinstallatie afgestemd op uw woning, uw comfortwensen en de technische mogelijkheden in uw woning en op uw perceel. Als producent van de Booster leveren wij geen systemen aan consumenten. Wel proberen we u goed te informeren over de mogelijkheden die PV-T u bieden om duurzaam, en betaalbaar uw woning te verwarmen. Hopelijk gaat u op basis van die informatie in de toekomst Boosters laten toepassen op uw zonnepanelen.

Een plaatsing van nieuwe pv panelen, of de vervanging van uw huidige CV-ketel of de aanpassing van uw huidige verwarmingssysteem (bijvoorbeeld realiseren van vloerverwarming) is een uitstekend moment om uw installateur te vragen ook eens een (met behulp van Boosters gevoed) systeem te laten doorrekenen.

Energiebeurs in de Branbanthallen in Den Bosch

Wij staan op de energiebeurs in de Branbanthallen in Den Bosch. Bezoek onze stand. Onze stand staat in hal 5 B044.
Aanmelden voor de energiebeurs kan via deze link.

Bespaar op gas

Besparing tot 100% op gasverbruik is mogelijk bij combinatie met bijvoorbeeld een water-water warmtepomp in een moderne geïsoleerde woning.

Hoog comfort

Wanneer ons product in het juiste installatieconcept wordt toegepast blijft uw verwarmingscomfort gelijk, en krijgt u zelfs de mogelijkheid te koelen in de zomer.

Degelijk installatiewerk

Wij leveren onze systemen uitsluitend aan gerenommeerde installateurs die uw installatie vakkundig kunnen installeren en onderhouden. Kwaliteit staat voorop.

Wilt u een offerte op maat voor uw woning?

 

Als u geïnteresseerd bent om de toepassing van Boosters voor uw woning te laten doorrekenen introduceren wij u graag bij een van onze dealerbedrijven. Zij zijn optimaal ingericht om uw woning te verduurzamen rekening houdend met uw wensen.

 

Neem contact op met een van onze dealers:

òf vraag uw huisinstallateur om een offerte met Boosters.